Even voorstellen….

The koopmanfamily

Ons verhaal in het kort:

Wij zijn de Koopman family, Melvin & Henderika en onze dochters Anaya (2006) & Kaylah (2009) en zoon Luca (2012). Wij wonen en werken in Kaapstad, Zuid Afrika.

Wij willen je informeren over wie wij zijn en het werk dat wij doen. Maar eerst iets meer over ons…

Wij hebben elkaar in 1994 aan boord van het zendingschip de M.V.Doulos (schip van Operatie Mobilisatie) ontmoet. Waar wij allebei 2 jaar lang hebben gediend. We zijn in 1997 getrouwd. De eerste 6 jaar hebben wij in Kaapstad gewoond en daarna 8 jaar in Nederland. Vooral in het begin van ons trouwen bleef het verlangen om terug de zending in te gaan. In de loop der jaren begon het zendingsvlammetje langzaam uit ons leven te verdwijnen, totdat een ernstig auto ongeluk in 2008 ons leven veranderde.

We ervoeren dat het nog niet onze tijd was om te sterven. We kregen een tweede kans in het leven maar de vraag was: ”wat gaan we ermee doen?”. Beiden wilden we gehoorzaam zijn aan het plan dat de Heer met ons leven heeft en voor ons allebei was het duidelijk dat het tijd was om weer de zending in te gaan.

Het is een lange en niet altijd makkelijke zoektocht geweest: een reis van vertrouwen, vooral met toen nog twee kleine kinderen. Maar steeds weer ervoeren we de rust die niet van onszelf kwam. Na 2 jaren van zoeken en vertrouwen, zijn wij nu alweer 5 jaar op de plek die wij niet zelf hebben uitgekozen. Wij weten dat God ons hier heeft geplaatst.

Alleen dat feit al, is voor ons een dagelijkse bemoediging: God heeft ons hier geplaatst met een specifiek doel voor ogen. Wij willen Hem gehoorzamen.